Κυριακή 26 Μαΐου 2013


Tangled Ever After (2012)

BRRip

Το βασίλειο είναι σε αναστάτωση εξαιτίας του βασιλικού γάμου της Ραπουνζέλ και του Φλίν Ρίντερ. Το Tangled Ever After συνεχίζει απο εκεί που σταμάτησε το Tangeld. Όλοι είναι μαζεμένοι για στον βασιλικό γάμο. Όταν ο Πασκάλ και ο Μάξιμους, ως κουμπάροι, χάνουν τις βέρες και ξεκινάει μια τρελλή αναζήτηση. Καθώς το απελπισμένο δίδυμο προσπαθεί να βρει τις βέρες πριν το καταλάβει κανείς αφήνουν πίσω τους ένα χάος απο ιπτάμενες λατέρνες, σπασμένα βαρέλια, ελευθερώνουν περιστέρια και ένα απρόσμενο φινάλε. Θα μπορέσουν άραγε να βρουν τις βέρες και να γυρίσουν έγκαιρα στην εκκλησία;
Ταινία μικρού μήκους.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά


Παραγωγή: 2012
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθέτης:  Nathan Greno, Byron Howard
Ηθοποιοί: Mandy Moore, Zachary Levi, Alan Dale
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια | Σχόλια: 3 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE


Scary Movie 4 (2006)

DVDRip

Η Σίντι Κάμπελ, μετά από ένα σύντομο πέρασμά της από την... πυγμαχία, η οποία είχε τραγική κατάληξη για τους γύρω της, θα πιάσει δουλειά ως νοσοκόμα κατ' οίκον. Στον εν λόγω οίκο, όμως, όπου φροντίζει μια γηραιά κυρία με κατατονία, υπάρχει το φάντασμα ενός μικρού αγοριού.
Γείτονάς της κυρίας είναι ο Τομ Ράιαν, ένας εργάτης στα ναυπηγεία, ζωντοχήρος, που γενικώς δεν είναι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι η σειρά του να κρατήσει για το σαββατοκύριακο τα δύο του παιδιά. Μεταξύ του Τομ και της Σίντι θα υπάρξει εμφανής χημεία, όμως, η σχέση τους δεν θα προλάβει να ανθίσει, καθώς η γη δέχεται επίθεση... εξωγήινων!

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2006
Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Σκηνοθέτης: David Zucker
Ηθοποιοί: Anthony Anderson, Carmen Electra, Anna Faris, Michael Madsen, Leslie Nielsen, Shaquille O'Neal, Bill Pullman, Simon Rex, Charlie Sheen

PutLocker
Είδος ταινίας: Κωμωδία | Σχόλια: 7 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Insomnia (2002)

DVDRip.

Ένας αστυνομικός, που ερευνά σε κωμόπολη της Αλάσκας το φόνο ενός κοριτσιού, σκοτώνει κατά λάθος ένα συνάδελφό του στη διάρκεια της καταδίωξης ενός υπόπτου. Αποδίδει την πράξη στον καταδιωκόμενο, αλλά εκείνος του τηλεφωνεί και τον εκβιάζει ότι θα πει την αλήθεια αν συλληφθεί.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2002
Είδος Ταινίας: Μυστηρίου, Θρίλερ, Εγκληματική
Σκηνοθέτης: Christopher Nolan
Ηθοποιοί: Al Pacino, Robin Williams and Hilary Swank...

PutLocker
Είδος ταινίας: Μυστηρίου | Σχόλια: 9 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Triangle / Ναυάγιο στην παράνοια / Το τρίγωνο (2009)

BDRip.

Από την πρώτη στιγμή που η Τζες (Μελίσα Τζορτζ) αποφάσισε να πάει μια κρουαζιέρα με τους φίλους της, είχε την αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται όταν μια ισχυρή καταιγίδα τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν το γιοτ και να επιβιβαστούν σε ένα ακυβέρνητο υπεροκυάνιο, στο οποίο η Τζες είναι σίγουρη πως έχει ξαναμπει. Το πλοίο φαίνεται εγκαταλελειμένο, το ρολόι έχει σταματήσει, αλλά δεν είναι μόνοι τους? Υπάρχει κάποιος που τους κυνηγά και δεν θα σταματήσει αν δεν τους σκοτώσει όλους.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2009
Είδος Ταινίας: Τρόμου, Μυστηρίου, Θρίλερ
Σκηνοθέτης: Christopher Smith
Ηθοποιοί: Melissa George, Joshua McIvor and Jack Taylor...

PutLocker
Είδος ταινίας: Τρόμου | Σχόλια: 13 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

House of Wax / Το Σπίτι του Θανάτου (2005)

DVDRip.

Μια παρέα νεαρών κατασκηνώνουν στην ύπαιθρο, αγνοώντας ότι δίπλα τους υπάρχει ένα Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, αλλά και μια πόλη φάντασμα, με κέρινα εκθέματα τους ταξιδιώτες που περνούν από εκεί.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 


Παραγωγή: 2005
Είδος Ταινίας: Τρόμου, Θρίλερ
Σκηνοθέτης: Jaume Collet-Serra
Ηθοποιοί: Chad Michael Murray, Paris Hilton and Elisha Cuthbert...

PutLocker
Είδος ταινίας: Τρόμου | Σχόλια: 6 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

The Twelve Tasks of Asterix / Les douze travaux d'Astérix / Οι 12 άθλοι του Αστερίξ (1976)

VHS

Οι δώδεκα άθλοι του Αστερίξ είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων γυρισμένη το 1976, στην οποία ο Ιούλιος Καίσαρας προτείνει στους Γαλάτες να κάνουν δώδεκα άθλους για να αποδείξουν ότι είναι θεοί. Αν αποτύχουν, το ανυπότακτο χωριό τους θα περάσει στην εξουσία της Ρώμης, αν όμως τα καταφέρουν, τότε ολόκληρη η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία θα παραδοθεί στο μικρό χωριό του Αστερίξ.Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ με την βοήθεια του μαγικού ζωμού του Πανοραμίξ καλούνται να κάνουν άθλους που μόνο οι Θεοί μπορούν να βγάλουν εις πέρας. Συγκεκριμένα καλούνται να νικήσουν σε αγώνα δρόμου έναν ολυμπιονίκη, να νικήσουν έναν διακεκριμένο παλαιστή και άλλα πολλά. Στο τέλος του ταξιδιού στην Ρώμη, ολόκληρο το χωριό βρίσκεται μέσα στο Κολοσσαίο και καλείται να αντιμετωπίσει τους μονομάχους, τα λιοντάρια και τις τίγρεις. Νικητές θα είναι όπως πάντα οι Γαλάτες κι έτσι ολόκληρη η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία θα γίνει δική τους.

Μεταγλωττισμένο: σταΕλληνικά

Παραγωγή: 1976
Είδος Ταινίας: Κινούμενα σχέδια, Δράση, Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: René Goscinny, Henri Gruel...
Ηθοποιοί: Roger Carel, Jacques Morel and Pierre Tornade...

Youtube
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE



PutLocker
Είδος ταινίας: Περιπέτεια | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

The Scorpion King 3: Battle for Redemption / The Scorpion King 3: Μάχη για την Λύτρωση (2012)

DVDRip.

Mετά τη θριαμβευτική του άνοδο στην εξουσία, ο Μάθιους καταποντίστηκε κι έχασε τη θρυλική βασίλισσα του. Τώρα, πρέπει για άλλη μια φορά να υπερασπιστεί το βασίλειο από ένα σατανικό τύραννο και τα φαντάσματα πολεμιστές του, δίνοντας μάχη για να κερδίσει τη χαμένη του δόξα και να ξαναγίνει ο σπουδαιότερος μαχητής της αρχαιότητας: ο Βασιλιάς Σκορπιός! Αντιμέτωπος με τους κρυφούς του δαίμονες και ανείπωτες δυνάμεις που ποτέ ξανά δεν είχε αντικρίσει, ο Μάθιους επιστρέφει δριμύτερος σε μια ταινία που θα σας κόψει την ανάσα!

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2012
Είδος Ταινίας: Περιπέτεια, Δράση, Φαντασία
Σκηνοθέτης: Roel Reiné
Ηθοποιοί: Dave Bautista, Bostin Christopher and Tanapol Chuksrida...

PutLocker
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

National Treasure 2 Book Of Secrets (2007)

DVDRip

Όταν κάποιοι ανακαλύπτουν μια σελίδα ημερολογίου, εμπλέκουν τον προ-προ πάππου του Μπεν Γκέιτς ως κύριο ύποπτο της συνωμοσίας που κατέληξε στη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν. Ο Μπεν, αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του προγόνου του, ακολουθεί μια αλυσίδα στοιχείων που τον οδηγούν από το Παρίσι στο Λονδίνο και τελικά πίσω στην Αμερική. Συναρπαστικές αποκαλύψεις προμηνύονται στο μονοπάτι για τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά του κόσμου...

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2007
Είδος ταινίας: Δράση, Περιπέτεια,
Σκηνοθέτης: Jon Turteltaub
Ηθοποιοί: Nicolas Cage, Justin Bartha, Diane Kruger, Jon Voight

PutLocker
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 5 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Extraordinary Measures (2010)

DVDRip

Προερχόμενος από την εργατική τάξη, ο Τζον (Μπρεναντ Φρέιζερ) καταφέρνει να γνωρίσει την επαγγελματική επιτυχία στη σκληρή αγορά της Αμερικής. Με την υποστήριξη της όμορφης συζύγου του Αϊλίν (Κέρι Ράσελ) και των τριών παιδιών του, απολαμβάνει την αναγνώριση. Αλλά καθώς η καριέρα του απογειώνεται, εγκαταλείπει τα πάντα μόλις μαθαίνει ότι τα δύο μικρότερα παιδιά του, η Μέγκαν και ο Πάτρικ, πάσχουν από μια ανίατη ασθένεια. Με την Αϊλίν στο πλευρό του, ο Κρόουλι ενώνει τις δυνάμεις του με τον παραγνωρισμένο και αντισυμβατικό Δρ. Ρόμπερτ Στόουνχιλ (Χάρισον Φορντ). Μαζί ιδρύουν μια βιο-τεχνολογική εταιρεία με σκοπό την παραγωγή ενός σωτήριου φαρμάκου. Ο ένας θέλει να αποδείξει τις θεωρίες του και την αξία του, ο άλλος θέλει με πάθος να σώσει τα παιδιά του. Μέσα από αυτήν την απροσδόκητη συμμαχία αναπτύσσεται αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στους δύο άντρες, καθώς μαζί πολεμούν ενάντια στο κατεστημένο της φαρμακοβιομηχανίας, σε μια μάχη με το σύστημα και το χρόνο. Την τελευταία στιγμή, όμως, όταν όλα δείχνουν πως η λύση έχει βρεθεί, η μεταξύ τους σχέση δοκιμάζεται και η έκβαση μπορεί να επηρεάσει την τύχη των παιδιών του Τζον.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2010
Είδος ταινίας: Δράμα
Σκηνοθέτης: Tom Vaughan
Ηθοποιοί: Brendan Fraser, Harrison Ford, Keri Russell, Meredith Droeger

PutLocker
Είδος ταινίας: Δράμα | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

..

Sex & Drugs & Rock & Roll (2006)

DVDRip

Η πολυτάραχη ζωή του Βρετανού θρύλου του punk/rock Ian Dury, γνωστού από τις κλασικές επιτυχίες "Sex & Drugs & Rock & Roll" και "Hit me with your rhythm stick" ζωντανεύει σε μια ξεχωριστή ταινία για τη συναρπαστική διαδρομή του από την παιδική του ηλικία και τον αγώνα του ενάντια στην πολιομυελίτιδα μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής των charts, με την ανάδειξη του σε entertainer παγκοσμίου βεληνεκούς.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί   
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά


Παραγωγή: 2006
Είδος Ταινίας: Βιογραφία, Μουσική, Δράμα
Σκηνοθέτης: Mat Whitecross
Ηθοποιοί: Andy Serkis, Tom Hughes and Clifford Samuel...
Είδος ταινίας: Βιογραφίες | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Illuminati / Angels & Demons (2008)

DVDRip

Όταν ο Λάνγκντον ανακαλύπτει ένα σύμβολο που παραπέμπει στην αναβίωση της πιο ισχυρής μυστικής αδελφότητας στην ιστορία, τους Πεφωτισμένους, έρχεται ταυτόχρονα αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή για την ύπαρξη της Καθολικής Εκκλησίας. Ο Λάνγκντον θα ταξιδέψει στη Ρώμη, όπου θα ενώσει τις δυνάμεις του με την όμορφη και αινιγματική Ιταλίδα επιστήμονα Βιτόρια Βέτρα (Αγιελέτ Ζούρερ) στην προσπάθεια να αποτραπεί το σχέδιο των Illuminati κατά του Βατικανό. Παρακολουθώντας την 400χρονη πορεία των Πεφωτισμένων μέσα από σφραγισμένες κρύπτες, επικίνδυνες κατακόμβες κι εγκαταλειμμένους ναούς, ξεκινά ένα κυνηγητό γεμάτο δράση αλλά και μια αγωνιώδης περιπέτεια ενάντια στο χρόνο...

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2008
Είδος ταινίας:Μυστηρίου,Θρίλερ,Δράμα
Σκηνοθέτης: Ρον Χάουαρντ
Ηθοποιοί: Tom Hanks, Ayelet Zurer,Ewan McGregor,Stellan Skarsgard

PutLocker
Είδος ταινίας: Μυστηρίου | Σχόλια: 17 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Tom & Jerry Robin Hood & His Merry Mouse (2012)

DVDRip

Η περιπέτεια ξεκινάει πάλι, όταν ο Τζέρι, ως το μικρότερο μέλος της Συμμορίας του Ρομπέν των Δασών, συναντάει τον Τομ, τον αιλουροειδές γάτο τ ης Λαίδη Μάριαν. Δεν είναι μόνο η διαμάχη της γάτας και το ποντικιού, αλλά ο Τομ εργάζεται κρυφά ως κατάσκοπος για τον Σερίφη του Νότινγχαμ και το κακό πρίγκιπα Τζον. Αλλά όταν οι κακοποιοί καταφέρνουν να συλλάβουν τον Ρομπέν, ο Tομ συνειδητοποιεί με φρίκη του ότι προτίθενται να βλάψουν την Mάριαν. Έτσι, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τζέρι, όχι μόνο για να σώσει τους ανθρώπους που αγαπά, αλλά και να εξασφαλίσει την ασφαλή επιστροφή του Βασιλιά Ριχάρδου.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2012
Είδος Ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθέτης: Spike Brandt, Tony Cervone
Πρωταγωνιστούν: Tom, Jerry...

PutLocker
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια | Σχόλια: 11 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Meet the Robinsons (2007)

DVDRip

Ιδιοφυία, παιδί-θαύμα, διάνοια... είναι κάποιες μόνο από τις λέξεις που περιγράφουν τον 12χρονο Λιούις, που έχει την πατέντα στην τσέπη του. Πρόσφατα, επινόησε τον Σαρωτή Μνήμης, μία συσκευή που θα τον βοηθήσει να βρει τη μητέρα του. Όμως, πριν προλάβει να τη χρησιμοποιήσει, η συσκευή κάνει φτερά... Πίσω από την κλοπή, βρίσκεται ο ποταπός Μπόουλερ Χατ! Ο Λιούις έχει απελπιστεί, όταν ένα αγόρι μυστήριο, ο Γουίλμπουρ Ρόμπινσον, τον οδηγεί στη μηχανή του χρόνου και μαζί ταξιδεύουν στο μέλλον για να περάσουν μια μέρα με την εκκεντρική οικογένειά του: τον παππού-δάσκαλο σε μία χορευτική μπάντα... βατράχων, τον ξάδελφο που έχει ανακαλύψει την αντιβαρύτητα, τη θεία με το τρένο στο μέγεθος της... ζωής, τον θείο με τις αμπελοφιλοσοφίες....

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2012
Είδος Ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθέτης: Stephen J. Anderson
Πρωταγωνιστούν: Angela Bassett, Daniel Hansen, Jordan Fry, Matthew Josten

PutLocker
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια | Σχόλια: 3 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Duplicity (2009)

DVDRip

Η Τζούλια Ρόμπερτς συναντά και πάλι στη μεγάλη οθόνη τον Κλάιβ Όουεν για να υποδυθούν δύο γοητευτικότατους κατασκόπους στη νέα, γεμάτη ανατροπές και έρωτα, ρομαντική κατασκοπική κομεντί του Τόνι Γκίλροϊ. Όταν μάλιστα οι δυο τους βρίσκονται στη μέση ενός αδυσώπητου επιχειρηματικού πολέμου, συνειδητοποιούν πως το πλέον δύσκολο κομμάτι της δουλειάς τους είναι να αποφασίσουν αν και πόσο μπορεί κανείς να εμπιστεύεται αυτόν που αγαπά. Η γοητευτική πράκτορας της CIA Κλερ Στένγουικ και ο ακαταμάχητος πράκτορας της MI6 Ρέι Κόβαλ δεν έχουν μάτια παρά ο ένας για τον άλλο (ως επί το πλείστον) και για το λόγο αυτό, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τον κόσμο της κυβερνητικής κατασκοπίας για να αφοσιωθούν σε ένα κόλπο που θα τους αποφέρει πολλά εκατομμύρια, αρκεί να εκμεταλλευτούν εύστοχα τον πόλεμο μεταξύ δυο ανταγωνιστικών πολυεθνικών εταιρειών. Πώς; Εξασφαλίζοντας μια μυστική φόρμουλα για ένα προϊόν που θα θησαυρίσει όποιον το βγάλει στην αγορά πρώτος. Σε ένα παιχνίδι γάτας ποντικιού είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ποιος εξαπατά ποιον και για τους δυο πράκτορες, το μεγαλύτερο ρίσκο τους είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλο, καθώς ο έρωτας είναι κακός σύμβουλος για κατασκόπους.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2009
Είδος Ταινίας: Δράση, Κωμωδία
Σκηνοθέτης: Tony Gilroy
Ηθοποιοί: Clive Owen, Julia Roberts, Tom Wilkinson, Paul Giamatti

PutLocker
Είδος ταινίας: Κωμωδία | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Kauwboy (2012)

DVDRip

Ο Jojo, ένας 10χρονος που αντιμετωπίζει μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση με τον ασταθή πατέρα του και την απούσα μητέρα του, θα βρει παρηγοριά σε ένα νεογέννητο πτηνό. Η ιδιαίτερη σχέση που θα αναπτύξει με το πουλί, θα τον βοηθήσει να βελτιώσει τις σχέσεις του με τον πατέρα του.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2012
Είδος ταινίας:Οικογενειακές
Σκηνοθέτης: Boudewijn Koole
Ηθοποιοί: Rick Lens, Loek Peters, Cahit Ölmez, Susan Radder

PutLocker
Είδος ταινίας: Οικογενειακές | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Changing the Game (2012)

DVDRip

Μια επική ιστορία, για ένα εξαιρετικά έξυπνο νεοαφρο-Αμερικανό άνδρα που ανεβαίνει από τους άγριους και καταπιεστικούς δρόμους της Βόρειας Φιλαδέλφεια, να γίνετε ένα λαμπρό αστέρι στον προσοδοφόρο κόσμο της υψηλής χρηματοδότησης, στην πιο διάσημη εταιρεία της Wall Street. Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι σύντομα ο κόσμος του λευκού κολάρου, είναι γεμάτος με έγκλημα και θάνατο σαν την μαύρη κουκούλα που άφησε πίσω του. Μοναδική ευκαιρία του για την επιβίωση είναι να ενσωματώσει πλήρως ένα μυστηριώδες δώρο από ένα σκοτωμένο παιδικό φίλο του, βαθιά μέσα στον χαρακτήρα του.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2012
Είδος ταινίας:Δράση
Σκηνοθέτης: Σχετ Dowdell
Ηθοποιοί: Jakobi Alvin, Suzzanne Douglas and Thomas Staten

PutLocker
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Donner Pass (2012)

DVDRip

Το Donner Pass έχει μια διάσημη και μακάβρια ιστορία σύμφωνα με την οποία ο George Donner και η παρέα του παγιδεύτηκαν σ ένα δάσος το χειμώνα του 1846 και αναγκάστηκαν να στραφούν στον κανιβαλισμό για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Μήπως όμως δεν ήταν απλά μια ιστορία;

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2012
Είδος ταινίας:Τρόμου
Σκηνοθέτης: Elise Robertson
Ηθοποιοί: Desiree Hall, Erik Stocklin, Colley Bailey, Adelaide Kane

PutLocker
NowVideo
Είδος ταινίας: Τρόμου | Σχόλια: 2 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Ágnes Vanilla-Sem emlék,sem varázslat

DVDRip

Η Ágnes Vanilla κατάγεται απο την Ουγγαρία και άρχισε να τραγουδάει στην προσχολική χορωδία, να γράφει ποίηση από την ηλικία των 11 ετών, και στην η ηλικία των 15 ετών να αρχίσει να συνθέτει μουσική και να γράφει τραγούδια. Αργότερα, ασχολήθηκε με το φλάουτο, το πιάνο, και έγινε σολίστ στη χορωδία. Στα 16 της , σχημάτισε το πρώτο της συγκρότημα. Παρουσιάζεται στην Αυστρία και τη Γερμανία, αλλά και με μεγάλη επιτυχία σε μια σόλο καριέρα το 1998. Ο ίδια γράφει, ενορχηστρώνει και οργανώνει τραγούδια και βίντεο κλιπ. Το πρώτο solo album της, Αιώνιο καλοκαίρι, δόθηκε στη δημοσιότητα το 1999 και ένα χρυσό album, με 4 hit single και 3 κλιπ, όπου για περισσότερο από 8 μήνες ήταν στο top 20.

Παραγωγή: 2011
Είδος Μουσικής: teen-pop, club / dance, rock
Συνθέτης: Ágnes Vanilla
Τραγουδιστές: Ágnes Vanilla

Youtube
Είδος ταινίας: Μουσική | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Alien: Resurrection 4 (1997)

DVDRip

Διακόσια χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Έλεν Ρίπλεϊ βρήκε το θάνατο στη μάχη εναντίον των εξωγήινων κι όμως, με κάποια δείγματα από το αίμα της, οι επιστήμονες κατορθώνουν να την επαναφέρουν στη ζωή. Ωστόσο, ο κλώνος της αυτός έχει αρκετές αξιοσημείωτες διαφορές από το πρωτότυπο. Επειδή το DNA της είχε αναμιχθεί με αυτό του εξωγήινου όντος που είχε εισβάλει μέσα της, η Ρίπλεϊ επιδεικνύει τώρα εξαιρετική μυϊκή δύναμη και ευκινησία. Στο σκοτεινό, μοναχικό διαστημόπλοιο όπου ταξιδεύει η Ρίπλεϊ, έρχεται να προσδεθεί το ‘Μπέτι’, ένα μικρότερο σκάφος, πάνω στο οποίο φυλάσσονται παγωμένα δια της κρυογονικής ανθρώπινα υβρίδια. Το πλήρωμα του ‘Μπέτι’, που απαρτίζουν ο πλοίαρχος, Έλγκιν, ο ‘μυώδης’ Τζόνερ, ο παραπληγικός μηχανικός Βρις και μια νεοφερμένη, η Καλ, αποφασίζει να περάσει μερικές μέρες στο μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο διαστημόπλοιο της Ρίπλεϊ. Ωστόσο αυτή η ανάπαυλα μετατρέπεται γρήγορα σ’ έναν απίστευτο εφιάλτη, όταν μερικά από τα νεαρά μεταλλαγμένα όντα δραπετεύουν από τα κελιά τους.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 1997
Είδος Ταινίας: Τρόμου, Φαντασίας
Σκηνοθέτης: Jean-Pierre Jeunet
Ηθοποιοί: Sigourney Weaver, Winona Ryder, Dominique Pinon

PutLocker
Είδος ταινίας: Τρόμου | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Indiana Jones-Raiders of the Lost Ark (1981)

DVDRip

Τα μεγαλύτερα ταλέντα του κινηματογράφου Στήβεν Σπήλμπεργκ και Τζωρτζ Λούκας, δημιουργήσανε τον Ιντιάνα Τζόουνς.Ο αρχαιολόγος Ίντυ κλήθηκε από την Αμερικάνικη Κυβέρνηση να βρει τη Χαμένη Κιβωτό, που περιείχε μαγικές δυνάμεις πριν από τους Ναζί, οι οποίοι σκοπεύουνε να την χρησιμοποιήσουν για να κερδίσουν τον πόλεμο.Ο Ίντυ μαζί με την Μάριον αρχίζουν την αναζήτηση με περιπέτειες που κόβουν την ανάσα.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 1981
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια,
Σκηνοθέτης: Steven Spielberg
Ηθοποιοί: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman

PutLocker
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

DVDRip

Ο Indiana Jones (Harrison Ford) είναι ο γοητευτικός καθηγητής Αρχαιολογίας με το δερμάτινο μπουφάν, το καπέλο fedora και το μαστίγιο. Εν έτη 1957, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, βρίσκεται αντιμέτωπος πλέον όχι με Ναζί, αλλά με πράκτορες της κραταιάς Σοβιετικής Ένωσης.
Επιστρέφοντας στο Κολέγιο όπου διδάσκει, ο Indiana Jones ενημερώνεται πως, λόγω των παράτολμων δραστηριοτήτων του, ο Πρύτανης δέχεται έντονες πιέσεις από την κυβέρνηση για να τον απολύσει. Εκείνος όμως θα παραμείνει λάτρης της περιπέτειας κάνοντας μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία. O Mutt (Shia LaBeouf), ένας επαναστάτης νέος, τον προκαλεί σε μια νέα περιπέτεια, τεράστιου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Αφορά την ανακάλυψη ενός θρυλικού Κρυστάλλινου Κρανίου.
Καθώς όμως ξεκινάνε για τις πλέον απόμερες γωνιές του Περού, συνειδητοποιούν πως δεν είναι οι μόνοι που προσπαθούν να βρουν το μυθικό κειμήλιο. Σοβιετικοί πράκτορες, με αρχηγό τους την αδίστακτη Irina Spalko (Cate Blanchett) βρίσκονται στα ίχνη του Κρυστάλλινου Κρανίου ελπίζοντας, αφού το αποκτήσουν, να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Θα πρέπει πρώτα να κατορθώσουν να αποκωδικοποιήσουν τα μυστικά του.
Η τύχη του Κρυστάλλινου Κρανίου βρίσκεται στα χέρια του Indy που θα πρέπει να αναμετρηθεί με τους αδίστακτους Σοβιετικούς, ώστε το θρυλικό Κρανίο να μην πέσει σε λάθος χέρια.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 1984
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια,
Σκηνοθέτης: Steven Spielberg
Ηθοποιοί: Harrison Ford, Kate Capshaw, Jonathan Ke Quan

PutLocker
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Indiana Jones and the Last Crusade (1989)

DVDRip

Ο έφηβος πρόσκοπος Indiana Jones τα βάζει με τυμβωρύχους που έχουν ανακαλύψει το Σταυρό του Coronado και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πέφτει κυριολεκτικά σε λάκκο με φίδια, χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ένα μαστίγιο και σημαδεύει το πηγούνι του. Στο τέλος ο αρχηγός της συμμορίας παίρνει πίσω το σταυρό, αναγνωρίζοντας όμως την αξία του νεαρού αντιπάλου του, του χαρίζει το καπέλο του: μια καφέ fedora.
1938. Πλοίο Coronado. Ο Indiana Jones καταφέρνει μετά από όλα αυτά τα χρόνια να ανακτήσει τον πολύτιμο σταυρό και να τον χαρίσει στο μουσείο του Marcus Brody. Όμως τώρα έχει να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση: Τα ίχνη του πατέρα του έχουν χαθεί στη Βενετία, ενώ έψαχνε το Αγιο Δισκοπότηρο. Έτσι, ο καθηγητής αρχαιολογίας ξεκινά τη δική του Σταυροφορία σε αναζήτηση του Henry Jones (Sean Connery) και του ιερότερου κειμηλίου της Χριστιανοσύνης. Η χημεία μεταξύ του Harrison Ford και του Sean Connery είναι αυτό που κάνει την ταινία να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες της τριλογίας. Δράση, χιούμορ, αξέχαστες ατάκες, origin story και μια ταινία πιο δασκεδαστική από όλους τους Robert Langton του κινηματογραφικού κόσμου μαζί!

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 1989
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια,
Σκηνοθέτης: Steven Spielberg
Ηθοποιοί: Harrison Ford, Sean Connery, Alison Doody

PutLocker
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

DVDRip

Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική επιστροφή του πιο αναγνωρίσιμου ήρωα είναι γεγονός! Η τριανδρία της επιτυχίας (Χάρισον Φορντ, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τζορτζ Λούκας) ξαναενώνεται και μας προσφέρει την πιο συναρπαστική περιπέτεια της χρονιάς! Η πρώτη μας γνωριμία με τον πλέον δημοφιλή αρχαιολόγο έγινε το 1981 με το Ιντιάνα Τζόουνς: Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού και ακολούθησε, τρία χρόνια αργότερα, το Ιντιάνα Τζόουνς: Ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού. To 1989 τον ξανασυναντήσαμε στο Ιντιάνα Τζόουνς και Η Τελευταία Σταυροφορία. 19 χρόνια μετά, ο Ιντιάνα Τζόουνς, καθ όλα έτοιμος, επανέρχεται επί της μεγάλης οθόνης για μια ακόμα πιο καταιγιστική περιπέτεια να μάχεται αυτή τη φορά για κάποια μυστηριώδη κρυστάλλινα κρανία.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί  
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά


Παραγωγή: 2008
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια, 
Σκηνοθέτης: Steven Spielberg
Ηθοποιοί: Harrison Ford, Cate Blanchett, Shia LaBeou


PutLocker
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 2 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Skyfall (2012)

DVDRip

Μετά από μια καταστροφική επιχείρηση στην Κωνσταντινούπολη, ο Τζέιμς Μποντ αγνοείται και θεωρείται νεκρός. Όλες οι ταυτότητες κάθε ενεργού μυστικού πράκτορα της MI6 διαρέουν στο ίντερνετ και η Μ δέχεται επιθεώρηση από την κυβέρνηση για το πως χειρίστηκε την κατάσταση. Όταν η ίδια η υπηρεσία δέχεται επίθεση, η ξαφνική επανεμφάνιση του Μποντ δίνει στην Μ το πρόσχημα που χρειάζεται για να βρει έναν επίκνδυνο κακοποιό με τον οποίο σχετίζεται προσωπικά. Ο Μποντ όμως καθώς ακολουθεί ίχνη από το Λονδίνο μέχρι τη Νότια Κινεζική Θάλασσα, η αφοσίωσή του στην Μ κλονίζεται εξαιτίας μυστικών από τον παρελθόν της.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 


Παραγωγή: 2012
Είδος Ταινίας: Δράσης, Έγκλημα, Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Sam Mendes
Ηθοποιοί: Daniel Craig, Helen McCrory and Javier Bardem...

NowVideo
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 84 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Interview With a Hitman / Συνέντευξη μ' έναν εκτελεστή (2012)

BDRip.

Στην τελευταία του αποστολή, ο κορυφαίος εκτελεστής γυρίζει για να διαγράψει το παρελθόν του, για να διαπιστώσει οτι κάποιος έχει "πειράξει" το μέλλον του... Μην εμπιστεύεσαι κανέναν! Μην αισθάνεσαι τίποτα! Μην ηττηθείς ποτέ! Αυτό είναι το μότο που θυμόταν πάντα ο αδίστακτος Ανατολικοευρωπαίος εκτελεστής και τον βοήθησε να ανελιχθεί στην κορυφή του επαγγέλματός του. Μεγαλωμένος στις σκληρές φτωχογειτονιές της Ρουμανίας, ο Βίκτωρ ξέρει την αξία της ζωής περισσότερο από τον οποιονδήποτε και αυτό τον κάνει τον τέλειο εκτελεστή! Μετά όμως, από την προδοσία του ίδιου του ανθρώπου, πρέπει να σκηνοθετήσει τον θάνατό του και να φύγει για το Λονδίνο. Ο Βίκτωρ τώρα είναι καλύτερος, γρηγορότερος και πιο σκληρός από ποτέ! Μπορεί όμως να αποδράσει από την ίδια του την ταυτότητα?

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2012
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια, Θρίλερ
Σκηνοθέτης: Perry Bhandal
Ηθοποιοί: Luke Goss, Caroline Tillette and Stephen Marcus...

PutLocker
NowVideo
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 2 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE


Rock of Ages / Ροκ για Πάντα (2012)

DVDRip.

Βασισμένο στο ομώνυμο μιούζικαλ του 2006, το "Rock of Ages” αφηγείται την ιστορία της Σέρι, μιας νεαρής κοπέλας από την επαρχία και του Χιου που γνωρίζονται και ερωτεύονται στο Λος Άντζελες, κυνηγώντας παράλληλα τα όνειρα τους. Το ροκ ν’ ρολ ρομάντζο τους ξετυλίγεται μέσα από τις διαχρονικές επιτυχίες των Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison, REO Speedwagon, Twisted Sister και λοιπών.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2012
Είδος Ταινίας: Κωμωδία, Δράμα, Μιούζικαλ
Σκηνοθέτης: Adam Shankman
Ηθοποιοί: Julianne Hough, Diego Boneta and Tom Cruise...

PutLocker
NowVideo
Είδος ταινίας: Μιούζικαλ | Σχόλια: 2 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Xin shao lin si / Shaolin / Οι Φρουροί (2011)

DVDRip.

Στα χρόνια της δημοκρατίας, η Κίνα έχει βυθιστεί στο χάος καθώς οι πολέμαρχοι εξαπλώνουν τις δυνάμεις τους και τη γη τους. Ο νεαρός ηγέτης του στρατού Χου Τζι και ο ορκισμένος αδερφός του Κάο Μαν αφήνουν χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες. Ο ναός Σαολίν ανοίγει τις πόρτες του για τους τραυματίες και οι φρουροί Σαολίν οι οποίοι είναι άριστα εκπαιδευμένοι στις πολεμικές τέχνες, βοηθούν τους φτωχούς χωρικούς. Όταν ο Χου Τζι μαθαίνει ότι οι φρουροί Σαολίν προσφέρουν βοήθεια στους εχθρούς του, στρέφεται εναντίον τους. Όμως, μετά από την προδοσία του Κάο Μαν, ο Χου Τζι θα βρει καταφύγιο στο ναό Σαολίν, θα διδαχθεί πολεμικές τέχνες και θα βρει την εσωτερική ηρεμία. Αργότερα, ο Κάο Μαν θα επιστρέψει με τον στρατό του στο ναό Σαολίν και οι φιλήσυχοι μοναχοί θα αναγκαστούν να πολεμήσουν για να προστατεύσουν τους πρόσφυγες και να σώσουν το ναό τους...

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Κινέζικα

Παραγωγή: 2011
Είδος Ταινίας: Δράση, Δράμα, Πολεμικές τέχνες
Σκηνοθέτης: Benny Chan
Ηθοποιοί: Άντι Λάου, Νίκολας Τσε, Φαν Μπινγκμπινγκ, Τζάκι Τσαν...

PutLocker
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 2 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

The Way (2010)

DVDRip.

Ο Τομ Έιβερι ταξιδεύει στη Γαλλία για να παραλάβει τη σωρό του γιου του, με τον οποίο δεν είχε για καιρό επαφή. Ο γιος του σκοτώθηκε στη διάρκεια μιας καταιγίδας στην αρχή της διάσημης διαδρομής προσκυνήματος στα Πυρηναία. Ο Έιβερι αποτεφρώνει τη σωρό, βάζει τις στάχτες σε ένα σακίδιο και ξεκινά για το ταξίδι που δεν πρόλαβε να κάνει ο γιος του.

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2010
Είδος Ταινίας: Περιπέτεια, Δράμα
Σκηνοθέτης: Emilio Estevez
Ηθοποιοί: Martin Sheen, Emilio Estevez and Deborah Kara Unger...

PutLocker
Είδος ταινίας: Περιπέτεια | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Ocean's Twelve / Η Συμμορία των Δώδεκα (2004)

DVDRip.

Τρία χρόνια μετά το πρώτο "κόλπο", η "Συμμορία των Εντεκα" επανέρχεται ανανεωμένη και ενισχυμένη με ένα ακόμα μέλος: τη γοητευτική Ιζαμπέλα. Ο Τέρι Μπένεντικτ ανακαλύπτει τα ίχνη του Ντάνι Οσιαν και των συνεργατών του και, με εκβιασμό, τους αναγκάζει να πραγματοποιήσουν μια σειρά από "χτυπήματα" σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, Παρίσι, Ρώμη, Αμστερνταμ έως το Σικάγο, το Λας Βέγκας και το Λος Αντζελες! Σκοπός του, να συγκεντρώσουν και να του αποδώσουν στο διπλάσιο το ποσό που απέσπασαν από τα καζίνο του!Μία πράκτορας της Γιουροπόλ και ένας μυστηριώδης, εκκεντρικός Γάλλος διαρρήκτης θα κάνουν το παν για να ματαιώσουν τα σχέδιά τους... 

Υπότιτλοι: Ελληνικοί  
Special feature: Greek subtitles  
Γλώσσα: Αγγλικά  

Παραγωγή: 2004
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Έγκλημα
Σκηνοθέτης: Steven Soderbergh
Ηθοποιοί: George ClooneyBrad Pitt and Julia Roberts...


PutLocker
Είδος ταινίας: Θρίλερ | Σχόλια: 5 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Ocean's Thirteen / Η Συμμορία των Δεκατριών (2007)

DVDRip.

Αυτή τη φορά, η αιτία που ο δαιμόνιος Ντάνι Όσεαν συγκεντρώνει γύρω του τη διαβόητη συμμορία του για ένα ακόμη κόλπο, δεν είναι τα χρήματα αλλά η εκδίκηση.  Ο Ρούμπεν Τίσκοφ, παλιό μέλος της συμμορίας, πέφτει θύμα εξαπάτησης των  σχεδίων του αδίστακτου μεγαλοεπιχειρηματία Γουίλι Μπανκ. Όμως ο Γουίλι θα ξεπεράσει τα όρια και η απογοήτευση του Ρούμπεν θα τον οδηγήσει στην... εντατική με οξύ καρδιακό επεισόδιο.Τώρα, εξοργισμένος με τον άνθρωπο που παραλίγο να «δολοφονήσει» τον μέντορά του, ο Όσεαν επικοινωνεί με τον Ράστι, τον Λάινους και τα άλλα μέλη της συμμορίας του έχοντας έναν και μοναδικό στόχο: τη δημόσια ταπείνωση του αλαζόνα Μπανκ. Για περισσότερους από έξι μήνες, ο Ντάνι Όσεαν δουλεύει μεθοδικά το πολύπλοκο σχέδιό του. Όταν τελικά αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει άλλη λύση, «επιστρατεύει» στο κόλπο και τον Τέρι Μπένεντικτ, παλιό θύμα της συμμορίας, αλλά και άσπονδο εχθρό του Μπανκ. Στόχος του Όσεαν είναι το καζίνο του τελευταίου στο Λας Βέγκας. Η μέρα που επιλέγεται για την εφαρμογή του κόλπου είναι τα εγκαίνια του καζίνο. Ο Μπανκ είναι έτοιμος να ζήσει τον προσωπικό του θρίαμβο, όμως ο Όσεαν είναι έτοιμος να ανατρέψει τις ισορροπίες θέτοντας σε εφαρμογή ένα ακόμη... ακατόρθωτο κόλπο!

Υπότιτλοι: Ελληνικοί  
Special feature: Greek subtitles  
Γλώσσα: Αγγλικά  

Παραγωγή: 2007
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Έγκλημα
Σκηνοθέτης: Steven Soderbergh
Ηθοποιοί: George ClooneyBrad Pitt and Matt Damon...


Είδος ταινίας: Θρίλερ | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Henge (2011)

DVDRip.

Ένα ζευγάρι ζει ευτυχισμένο, μέχρι που κάποια στιγμή ο άντρας παθαίνει κάποιες κρίσεις. Ζητούν την βοήθεια ενός φίλου γιατρού και προσπαθούν μεσώ της υπνοθεραπείας να μάθουν τι του συμβαίνει.. μέχρι που ο ασθενής αρχίζει και μεταμορφώνεται και τότε κανείς δεν ξέρει πως να τον αντιμετωπίσει.Όλοι είναι στο στόχαστρο του εκτός από την σύζυγο του που είναι η μόνη που μπορεί να του προσφέρει την ασφάλεια...

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Ιαπωνικά

Παραγωγή: 2011
Είδος Ταινίας: Τρόμου
Σκηνοθέτης: Hajime Ohata
Ηθοποιοί: Kazunari Aizawa, Aki Morita and Teruhiko Nobukuni...

NowVideo
Είδος ταινίας: Τρόμου | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Eden (2012)

DVDRip.

Μια νεαρή Κορεατο-αμερικανή, η Χιουν Τζάε, πέφτει θύμα απαγωγής σε μπαρ του Νέου Μεξικού από έμπορους λευκής σάρκας. Αυτοί την υποχρεώνουν με κάθε είδος βίας να εκδίδει το σώμα της, με την Έντεν, όπως την μετονομάζουν οι απαγωγείς της, να καταλήγει σύμμαχος τους στην προσπάθεια της να επιβιώσει. Αυτή η αληθινή ιστορία διήρκεσε τρία χρόνια.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί  
Special feature: Greek subtitles  
Γλώσσα: Αγγλικά  


Παραγωγή: 2012
Είδος Ταινίας: Δράμα
Σκηνοθέτης: Megan Griffiths
Ηθοποιοί: Jamie Chung, Matt O'Leary and Beau Bridges...


NowVideo
Είδος ταινίας: Δράμα | Σχόλια: 3 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Deranged / Yeon-ga-si (2012)

DVDRip.

O Jae-hyuk εργάζεται σε μια φαρμακευτική εταιρεία! Ο αδελφός του Joe-pil, είναι αστυνομικός αλλά το μόνο που τον νοιάζει είναι το Χρηματιστήριο παρά η δουλειά του.Μια μέρα στον ποταμό Han βρίσκονται πτώματα να επιπλέουν και όλοι σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν πως οι θάνατοι σχετίζονται με το ξέσπασμα ενός φονικού ιού. Για την ακρίβεια, παρασιτικά σκουλήκια – φορείς, μολύνουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο και τα θύματα εμφανίζουν πείνα και δίψα.Έτσι προσπαθώντας να νικήσουν την αφυδάτωση, πέφτουν στο νερό!Ο Jae-hyuk συναντά τον Δήμαρχο μιας μικρής πόλης που ισχυρίζεται πως έγινε μάρτυρας σε ένα περίεργο σκηνικό : Άνδρες με φόρμες πέταγανε σε ρέμα, μολυσμένα σκυλιά. Τότε συνειδητοποιεί ότι πίσω από όλα κρύβεται μια συνωμοσία και μαζί με τον αστυνομικό αδελφό του, προσπαθεί να βρει την άκρη, ή ακόμα και τη θεραπεία.Όταν τα θανατηφόρα συμπτώματα κυριολεκτικά χτυπάνε την πόρτα του σπιτιού του…

Υπότιτλοι: Αγγλικοί
Special feature: English subtitles
Γλώσσα: Κορεάτικα

Παραγωγή: 2012
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Δράμα
Σκηνοθέτης: Jeong-woo Park
Ηθοποιοί: Moon Jeong-hee, Dong-wan Kim and Ha-nui Lee...

NowVideo
Είδος ταινίας: Θρίλερ | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE


Youtube
Είδος ταινίας: Τρόμου | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Shooter (2007)

DVDRip

Ένας σκοπευτής που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά την αποτυχία μιας αποστολής,πείθεται και επαναδραστηριοποιείται προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία του Προέδρου των Η.Π.Α.Όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και, ξαφνικά, βρίσκεται κατηγορούμενος για τη δολοφονία που προσπαθούσε να αποτρέψει. Κυνηγημένος, δίχως να μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον, προσπαθεί αφενός να επιβιώσει και αφετέρου να βρει τον πραγματικό δολοφόνο αλλά και εκείνον που τον πρόδωσε!

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2007
Είδος Ταινίας: Δράση,Crime, Μυστήριο
Σκηνοθέτης: ΑΝΤΟΥΑΝ ΦΟΥΚΟΥΑ
Ηθοποιοί:ΜΑΡΚ ΓΟΥΟΛΜΠΕΡΓΚ, ΝΤΑΝΙ ΓΚΛΟΒΕΡ,ΕΛΙΑΣ ΚΟΤΕΑΣ, ΜΑΙΚΛ ΠΕΝΙΑ, ΚΕΙΤ ΜΑΡΑ

PutLocker
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 4 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

13 Assassins / Jusan-nin No Shikaku / 13 Δολοφόνοι (2010)

DVDRip.

Την εποχή του Σογκούν, ένας ανήθικος νέος άρχοντας βιάζει και σκοτώνει, έχοντας ως ασπίδα τη νόμιμη ασυλία. Δεν έχει υπολογίσει όμως τους δεκατρείς δολοφόνους, μια μυστική ομάδα - κάθε μέλος με μια ξεχωριστή θανάσιμη ικανότητα - που σπέρνει τον τρόμο. Οι δολοφόνοι αποφασίζουν να αναλάβουν μια αποστολή αυτοκτονίας ώστε να εξοντώσουν τον άρχοντα. Δεν γνωρίζουν όμως πως οι φύλακες του άρχοντα υπερέχουν αριθμητικά τέσσερις προς ένα. 

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Ιαπωνικά 

Παραγωγή: 2010 
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια, Δράμα 
Σκηνοθέτης: Takashi Miike 
Ηθοποιοί: Kôji Yakusho, Takayuki Yamada and Yûsuke Iseya... 

PutLocker
Είδος ταινίας: Δράση | Σχόλια: 4 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου