Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Goodnight For Justice Queen Of Hearts (2013) NO SUBS


John Goodnight crosses paths with a stagecoach under attack and comes to the rescue of its passengers, one of whom is a beautiful woman who may or may not have been a prisoner being transported by a detective who did not survive the attack. Their journey together takes them to a gambling riverboat, where Goodnight discovers her true identity.

Black Hawk Down. (2001)

Black Hawk Down. (2001)
Σομαλία, 3 Οκτωβρίου 1993. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει από την πείνα, εν μέσω εμφυλίου Πολέμου. Ο Αϊντιντ, ο ισχυρότερος των φίλαρχων παρακρατεί την ανθρωπιστική βοήθεια για λογαριασμό του. Δυνάμεις του ΟΗΕ βρίσκονται στην περιοχή. Οι Αμερικανοί σχεδιάζουν αιφνιδιαστική επίθεση των Ειδικών Δυνάμεων στο κέντρο της πόλης για να συλλάβουν στενούς συνεργάτες του Αϊντιντ. Η Αποστόλη πρόκειται να ολοκληρωθεί σε μισή ώρα.. Εκατό επίλεκτοι Αμερικάνοι στρατιώτες καταφθάνουν με ελικόπτερα στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου.  Η αποστολή είναι οργανωμένη άριστα στα χαρτιά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ σκληρή. Η ταινία του Riddley Scott δεν είναι μια απλή περιπέτεια. Είναι μια ταινία που μιλά με σκληρότητα για τη φρίκη του πολέμου. Αναπόφευκτα θα συγκριθεί με το Saving Private Ryan για τη σκληρότητα των σκηνών της. Και πραγματικά σε μερικές στιγμές, η εικόνα σε κάνει να θέλεις να στρέψεις το κεφάλι μακριά από την οθόνη. Μια από τις πιο μαύρες μέρες στην πρόσφατη επιχειρησιακή ιστορία των ΗΠΑ.
Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Παίζουν: Josh Hartnett, Eric Bana, Ewan McGregor, Tom Sizemore, Sam Shepard, Ewen Bremner, William Fichtner, Charlie Hofheimer, Tom Hardy, Tom Guiry, Jason Isaacs, Orlando Bloom
Διάρκεια: 143 λεπτά

Papillon (1973)- Ο Πεταλούδας

Papillon - Ο Πεταλούδας (1973) Η αληθινή ιστορία του Γάλλου Ανρί Καριέρ, γνωστού ως "Πεταλούδα". Ο Πεταλούδας, που οφείλει το όνομά του στο μεγάλο τατουάζ πεταλούδας που φέρει στο σώμα του, είναι ένας μικροαπατεώνας που έχει αδίκως καταδικαστεί για φόνο σε ισόβια κάθειρξη στις φυλακές της Γουινέας στη Νότια Αμερική. Ο Πεταλούδας, αποφασισμένος να δραπετεύσει ξεκινά μια σειρά από απόπειρες που όμως αποτυγχάνουν. Η τιμωρία του είναι να φυλακιστεί στο Νησί του Διαβόλου, μια πιο σκληρή φυλακή της Γουινέας, απ' όπου δεν έχει καταφέρει κανείς έως τώρα να δραπετεύσει. Απτόητος και παρά την εξαθλίωση, την απομόνωση και τα βασανιστήρια, συνεχίζει τις προσπάθειες.. Ύμνος στο αδάμαστο ανθρώπινο πνεύμα, το αριστούργημα του Franklin J. Schaffner κέρδισε χρυσή σφαίρα καλύτερης ταινίας το 1974. Είδος Ταινίας: Έγκλημα, δράμα, βιογραφία Σκηνοθέτης: Franklin J. Schaffner Ηθοποιοί: Steve McQueen, Dustin Hoffman, Anthony Zerbe Διάρκεια: 151' λεπτά


δείτε το Trailer




PASSWORD COPY THIS ---->pop-corn365.blogspot.gr<-----

Midnight Express(1976)

Midnight Express - Το Εξπρές του Μεσονυχτίου. (1976)Το Εξπρές του Μεσονυχτίου. . Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Aμερικανού φοιτητή Μπίλι Χέις, που την προσάρμοσε για την οθόνη ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης 'Ολιβερ Στόουν. Ο ίδιος κέρδισε το 'Οσκαρ σεναρίου και ο Τζόρτζιο Μόροντερ το 'Οσκαρ μουσικής. Ο νεαρός Αμερικανός τουρίστας και μαθητής κολεγίου Μπίλι Χέις συλλαμβάνεται στην Κωνσταντινούπολη για κατοχή μικρής ποσότητας χασίς. Ο Μπίλι καταδικάζεται σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων. Και ενώ τα τέσσερα χρόνια της ποινής του τελειώνουν, ο Μπίλι καλείται να ξαναδικαστεί...Ο Μπίλι είναι σίγουρος δεν θα αφεθεί ποτέ ελεύθερος και καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να ξανακερδίσει την ελευθερία του είναι να χρησιμοποιήσει το "Εξπρές του μεσονυχτίου", ένα παράνομο δίκτυο για την απόδραση ανθρώπων του υπόκοσμου.





Midnight Express(1976)greek subs

The Pursuit of Happyness - Το Κυνήγι της Ευτυχίας

The Pursuit of Happyness - Το Κυνήγι της Ευτυχίας (2006)
'Οταν η σύζυγός του, Λίντα, τον εγκαταλείπει, ο άνεργος Κρις ανατρέφει μόνος τον πεντάχρονο γιο του. Η πάλη του να χτίσει ένα μέλλον για τον ίδιο και το γιο του τελικά αποδίδει, όταν μπαίνει, χωρίς μισθό, σε ένα σκληρό πρόγραμμα εκπαίδευσης χρηματιστών, όπου ελάχιστοι τα καταφέρνουν. Με την αυτοπεποίθησή του και την αγάπη του γιού του, ο Κρις όχι μόνο ξεπερνά τα εμπόδια αλλά γίνεται και θρύλος της Γουόλ Στριτ...
Σκηνοθέτης: Gabriele Muccino
Ηθοποιοί: Will Smith, Thandie Newton, Jaden Smith
Διάρκεια: 117' λεπτά

δείτε το Trailer

The Pursuit of Happyness greek subs

Knight and Day (2010)


Ο μυστικός πράκτορας Ρόι γνωρίζεται με τη γοητευτική Τζουν στη διάρκεια μιας πτήσης. Ξαφνικά όλα θα αλλάξουν στις ζωές τους, καθώς μέσα από αναπάντεχες καταστάσεις και περιπετειώδεις στιγμές, ο ριψοκίνδυνος Ρόι θα βρεθεί "μπλεγμένος" στα δίχτυα του έρωτα και η Τζουν, αν και γυναίκα της διπλανής πόρτας, θα βιώσει τις πιο περίεργες καταστάσεις της ζωής της.

Παραγωγή: 2010
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια, Ρομαντική
Σκηνοθέτης: James Mangold
Ηθοποιοί: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard
Knight and Day - Επικίνδυνες Παρέες (2010)





TRAILER


Kωδικός copy this-->teniesonline.ucoz.com<--
Κάντε αντιγραφή αυτό που είναι ανάμεσα στα βελάκια.



Knight and Day (2010) greek subs

The Green Beautiful - La belle Verte (1996)


Μια γυναίκα από ένα υποτιθέμενο εξωγήινο πολιτισμό έρχεται στη Γη. Βλέπει με καινούργια "αθώα" μάτια όλα αυτά τα οποία εμείς παίρνουμε ως δεδομένα στο πολιτικό, οικονομικό αλλά και ψυχολογικό μας σύστημα, συγκρίνοντάς τα με τα ανάλογα δεδομένα του δικού της πολιτισμού, ο οποίος όμως δεν διέφερε κάποτε από τον δικό μας! 
Μαθαίνουμε πώς εκείνοι μπόρεσαν να κάνουν τη μετάβαση σε ένα δικαιότερο και μαζί σοφότερο και πνευματικότερο πολιτισμό και παίρνουμε μια γεύση από την απλότητα και την ουσία ενός τέτοιου πολιτισμού.
Φινέτσα, χιούμορ και πολλά μηνύματα από ένα φιλμ που έχει την έμπνευση να κοιτάξει τη συνολικότερη εικόνα και να συστήσει μια αλλαγή ταυτόχρονα εκ των έξω και εκ των έσω. 
Απολαυστικό και διαχρονικά διδακτικό.
Σκηνοθεσία: Coline Serreau
Σενάριο: Coline Serreau
Πρωταγωνιστές: Coline Serreau, Vincent Lindon, James Thiérrée



TRAILER
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

The Green Beautiful - La belle Verte (1996) greek subs

Night of the Living Dead: Resurrection (2012)


Πρόκειται ουσιαστικά για τη Βρετανική έκδοση της ταινίας του 1968 σε σκηνοθεσία James Plumb, ο οποίος είναι μεν πρωτάρης αλλά έχει βραβευτεί σε πολλά short films.Το έτος 2012 οι νεκροί έχουν βγει από τους τάφους τους με μόνο ένστικτο να τρωνε τους ζωντανούς.
Ενώ οι ακαδημαικοί κάνουν εικασίες για την επιστημονική αιτία του φαινομένου, οι Θεολόγοι δείχνουν προς τις αναφορές του Αρμαγεδώνα στο βιβλίο της Αποκάλυψης.Καθώς οι πόλεις διαλύονται και ο πολιτισμός καταρρέει, μια οικογένεια θα βρει καταφύγιο σε μια απομονωμένη αγροικία στη Δυτική Ουαλία.Αλλά η απειλή είναι ήδη ανάμεσα τους.








TRAILER
 


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Night of the Living Dead: Resurrection (2012) greek subs

The Girl Next Door (2004)



Ο Μάθιου, αριστούχος μαθητής, ερωτεύεται παράφορα μια συνομήλικη του, η οποία ανταποκρίνεται στον έρωτά του. Το μόνο εμποδιο ανάμεσά τους είναι ότι εκείνη έχει βεβαρημένο παρελθόν ως σταρ σε ταινίες πορνό και ο Μάθιου πρέπει να τη διεκδικήσει από τον πρώην παραγωγό της. 















TRAILER


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

The Girl Next Door (2004) greek subs

Mental (2012)

Μία χαρισματική, χαρούμενη και λίγο τρελή γυναίκα μεταμορφώνει τη ζωή μιας οικογένειας όταν γίνεται η νταντά των πέντε κορίτσια των οποίων η μητέρα έχει κουραστεί από τις πολιτικές φιλοδοξίες του συζύγου της και την απιστία του


TRAILER


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Mental (2012) greek subs

Paulette (2012)


Η Πωλέτ είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζει μόνη της με μια μικρή σύνταξη η οποία δεν καλύπτει τις ανάγκες της. Ωστόσο, μια μέρα προσέχει τη μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται στη γειτονιά της και αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει τη ζωή της, πουλώντας χασίς. Ως πρώην ζαχαροπλάστης με πολλά ταλέντα, η Πωλέτ σύντομα γίνεται μια από τις πιο πετυχημένες ιστορίες της γειτονιάς, αλλά με τι αντίτιμο;












TRAILER




ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Paulette (2012) greek subs

Αυστηρώς Κατάλληλο (2008)


Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι δυο νέοι Έλληνες σκηνοθέτες, ταλαιπωρημένοι στο κυνήγι της επιχορήγησης, που προσπαθούν να βρουν παραγωγό για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους. Ο τίτλος της “το τέλος του πάθους” και το θέμα της οι τραγικοί έρωτες της Φαίδρας, της Μαντάμ Μποβαρύ και της Άννας Καρένινα.
Κανένας παραγωγός δεν δέχεται να βάλει χρήματα σε μια τόσο καλλιτεχνική ταινία. Έτσι πέφτουν στα νύχια του Τάκη Πανουργιά, ο οποίος διαθέτει μια μικρή παρακμασμένη εταιρεία παραγωγής και ένα σκοτεινό παρελθόν. Στην δεκαετία του ‘70 ο Πανουργιάς ήταν βασιλιάς της τσόντας. Ο Πανουργιάς δέχεται να βάλει χρήματα αλλά έχει ένα κρυφό σχέδιο. Να γυρίσει την κανονική ταινία μεν, αλλά ταυτόχρονα στα ίδια σκηνικά με άλλους “ηθοποιούς” να γυρίσει την Φαίδρα, την Μποβαρύ και την Καρένινα σε τσόντα.
Τολστόι, Φλομπέρ, Ευριπίδης, πορνό, μυστικοί έρωτες, ίντριγκες, φιλοδοξίες, ψέματα και υστερίες μέσα σε ένα χώρο που συγκατοικούν η πιο υψηλή έκφραση διανόησης και η πορνογραφία. Τι συμβαίνει όταν όλα αυτά μπερδεύονται στο ίδιο πλατό; Ποια είναι τα όρια της τέχνης; Ποια είναι τα όρια της πορνογραφίας; Και εν τέλει ποια είναι τα όρια της ανθρώπινης ηλιθιότητας;


Επίσημος Τίτλος: Αυστηρώς Κατάλληλο
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Σενάριο: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Πρωταγωνιστούν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πηνελόπη Πιτσούλη, Δημήτρης Τζουμάκης, Δήμητρα Στογιάννη, Άννα Παναγιωτοπούλου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Λέχου, Όθων Μεταξάς, Χριστίνα Τσάφου, Κώστας Ευριπιώτης, Ζώγια Σεβαστιάνου, Φωτεινή Ντεμίρη, Φώτης Σπύρος, Σάρα Γανώτη, Μαρία Κατσανδρή, Πατρίκιος Κωστής, Ασπασία Μηλιαρόκη, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Καίκης

Διάρκεια: 106′


Αυστηρώς Κατάλληλο (2008)


Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι δυο νέοι Έλληνες σκηνοθέτες, ταλαιπωρημένοι στο κυνήγι της επιχορήγησης, που προσπαθούν να βρουν παραγωγό για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους. Ο τίτλος της “το τέλος του πάθους” και το θέμα της οι τραγικοί έρωτες της Φαίδρας, της Μαντάμ Μποβαρύ και της Άννας Καρένινα.
Κανένας παραγωγός δεν δέχεται να βάλει χρήματα σε μια τόσο καλλιτεχνική ταινία. Έτσι πέφτουν στα νύχια του Τάκη Πανουργιά, ο οποίος διαθέτει μια μικρή παρακμασμένη εταιρεία παραγωγής και ένα σκοτεινό παρελθόν. Στην δεκαετία του ‘70 ο Πανουργιάς ήταν βασιλιάς της τσόντας. Ο Πανουργιάς δέχεται να βάλει χρήματα αλλά έχει ένα κρυφό σχέδιο. Να γυρίσει την κανονική ταινία μεν, αλλά ταυτόχρονα στα ίδια σκηνικά με άλλους “ηθοποιούς” να γυρίσει την Φαίδρα, την Μποβαρύ και την Καρένινα σε τσόντα.
Τολστόι, Φλομπέρ, Ευριπίδης, πορνό, μυστικοί έρωτες, ίντριγκες, φιλοδοξίες, ψέματα και υστερίες μέσα σε ένα χώρο που συγκατοικούν η πιο υψηλή έκφραση διανόησης και η πορνογραφία. Τι συμβαίνει όταν όλα αυτά μπερδεύονται στο ίδιο πλατό; Ποια είναι τα όρια της τέχνης; Ποια είναι τα όρια της πορνογραφίας; Και εν τέλει ποια είναι τα όρια της ανθρώπινης ηλιθιότητας;


Επίσημος Τίτλος: Αυστηρώς Κατάλληλο
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Σενάριο: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Πρωταγωνιστούν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πηνελόπη Πιτσούλη, Δημήτρης Τζουμάκης, Δήμητρα Στογιάννη, Άννα Παναγιωτοπούλου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Λέχου, Όθων Μεταξάς, Χριστίνα Τσάφου, Κώστας Ευριπιώτης, Ζώγια Σεβαστιάνου, Φωτεινή Ντεμίρη, Φώτης Σπύρος, Σάρα Γανώτη, Μαρία Κατσανδρή, Πατρίκιος Κωστής, Ασπασία Μηλιαρόκη, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Καίκης
Διάρκεια: 106′

TRAILER

The Killer Inside Me (2010)


Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του θρυλικού συγγραφέα παλπ ιστοριών, Τζιμ Τόμσον, η κινηματογραφική μεταφορά του «The Killer Inside Me», από τον Μάικλ Γουίντερμπότομ, αφηγείται την ιστορία ενός όμορφου, γοητευτικού και σεμνού βοηθού σερίφη μιας μικρής πόλης, του Λου Φορντ. Ο Λου έχει ένα κάρο προβλήματα. Προβλήματα σχέσεων. Προβλήματα με το νόμο. Έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό δολοφονηθέντων στο δικής του δικαιοδοσίας κομμάτι του Δυτικού Τέξας. Όπως και το γεγονός ότι είναι σαδιστής, ψυχοπαθής και δολοφόνος. Όταν οι υποψίες αρχίζουν να στρέφονται προς τα εκείνον, είναι απλά θέμα χρόνου πριν ξεμείνει από άλλοθι. Όμως, στο άγριο, ψυχρό, σκοτεινότερο από νουάρ σύμπαν του Τόμσον, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Κι όπως θα αποδειχθεί, αυτοί που κυνηγούν τον Λου, μπορεί και να έχουν ένα δικό τους μυστικό

TRAILER


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

The Killer Inside Me (2010) greek subs

The deep blue sea (2011)

Η Έστερ Κόλλυερ (Ρέιτσελ Βάις) ζει μια προνομιούχα ζωή στο Λονδίνο του 1950, παντρεμένη με τον δικαστή Σερ Γουίλιαμ Κόλλυερ (Σάιμον Ράσελ Μπιλ). Προς έκπληξη όλων, αφήνει τον άντρα της για να μείνει με τον πρώην πιλότο Φρέντι Πέιτζ (Τομ Χίντλεστον), τον οποίο έχει ερωτευτεί σφόδρα. Με φόντο την μεταπολεμική Βρετανία, η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του θεατρικού του Τέρενς Ράτιγκαν, είναι μια μελέτη της απαγορευμένης αγάπης, της καταπιεσμένης επιθυμίας και του φόβου της μοναξιάς, αλλά ταυτόχρονα και μια βαθύτατα συγκινητική ερωτική ιστορία.

TRAILER








The deep blue sea (2011) greek subs


Οι Ιππείς Της Πύλου (2011)

Οι Ιππείς Της Πύλου (2011)
Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλιτώσει από τις τράπεζες. Με τη βοήθεια του Μπάμπη του «Φου» βρίσκει καταφύγιο σ' ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι δύο αδέρφια που δεν μιλιούνται και μια ανιψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η Δημοκρατία. Ο Τηλέμαχος τη συναντάει τυχαία και μαγεύεται. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι «απαγορευμένες ουσίες» του Μπάμπη... οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της.
Φόρος τιμής του σπουδαίου ηθοποιού Νίκου Καλογερόπουλου στην Πύλο και τις ομορφιές της Μεσσηνίας είναι αυτή η παράξενη, σατιρική ταινία....
δείτε το Trailer






Οι Ιππείς Της Πύλου (2011)

Οι Ιππείς Της Πύλου (2011)
Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλιτώσει από τις τράπεζες. Με τη βοήθεια του Μπάμπη του «Φου» βρίσκει καταφύγιο σ' ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι δύο αδέρφια που δεν μιλιούνται και μια ανιψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η Δημοκρατία. Ο Τηλέμαχος τη συναντάει τυχαία και μαγεύεται. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι «απαγορευμένες ουσίες» του Μπάμπη... οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της.
Φόρος τιμής του σπουδαίου ηθοποιού Νίκου Καλογερόπουλου στην Πύλο και τις ομορφιές της Μεσσηνίας είναι αυτή η παράξενη, σατιρική ταινία....
δείτε το Trailer



κωδικός:123


LINK 2

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Twelve Monkeys - Οι Δώδεκα Πίθηκοι (1995)

Βρισκόμαστε στο 2035 και ο ανθρώπινος πληθυσμός έχει σχεδόν εξαφανιστεί από έναν θανατηφόρο ιό που εμφανίστηκε το 1996 σκοτώνοντας 5 δισεκατομμύρια άτομα. Οι επιζώντες ζουν στο υπέδαφος σαν έντομα, ψάχνοντας τον τρόπο να μπορέσουν να ξαναβγούν στην μολυσμένη επιφάνεια. Η λύση είναι τα ταξίδια στο χρόνο: Κρατούμενοι-πειραματόζωα στέλνονται στο παρελθόν με σκοπό να μαζέψουν πληροφορίες για το ξέσπασμα της επιδημίας αλλά η μοίρα τους είναι άγνωστη. Ο James Cole κρατούμενος που βασανίζεται από ένα περίεργο όνειρο/μνήμη της παιδικής του ηλικίας, επιλέγεται για να ταξιδέψει στο 1996 αλλά κατά λάθος καταλήγει στο 1990 όπου φυσικά, αντιμετωπίζεται ως ψυχοπαθής και οδηγείται στο φρενοκομείο. Εκεί θα γνωρίσει τα άτομα που πιθανόν να αλλάξουν το μέλλον του κόσμου. Την ψυχίατρο Kathryn και τον θεότρελο Jeffrey Goines.

δείτε το Trailer
                              Password  ---->teniesonline.ucoz.com<------



The Gundown (2011)

The Gundown (2011)
To 1889, ένας μοναχικός πιστολερο, ο Cole Brandt, ταξιδεύει στην έρημο της Αριζόνα, αναζητώντας τους δολοφόνους της γυναίκας και του γιου του, ενώ ταυτόχρονα εκτελεί και χρέη κυνηγού επικυρηγμένων. Η αναζήτηση του θα τον οδηγήσει στην άναρχη πόλη του Νεκρού Ποταμού. Εκεί θα συναντήσει τον αδίστακτο Travor McCain, ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής- ξενοδοχείου Raven. Ο Travor McCain είναι ένας πάράνομος που ελέγχει την πόλη, αφήνοντας τους κατοίκους να ζουν μέσα στον φόβο. Η σύγκρουση των δυο αντρών θα είναι αναπόφευκτη καθώς ο Brandt, θα δεθεί συναισθηματικά με κάποιους από τους κατοίκους και θα αναλάβει την προστασία της πόλης.

Είδος ταινίας: Western
Διάρκεια: 97 Λεπτά
Σκηνοθεσία: Dustin Rikert
Ηθοποιοί: Peter Coyote , Andrew W. Walker , William Shockley
δείτε το Trailer
δείτε την Ταινία


Ice Age 3: Η αυγή των δεινοσαύρων. (2009)

ice age 3: Η αυγή των δεινοσαύρων. (2009)Η εποχή των παγετώνων 3: Η αυγή των δεινοσαύρων. Όταν η προσπάθεια του Σιντ να υιοθετήσει τρία αυγά δεινοσαύρων παίρνει απαχθεί από τον πραγματικό μητέρα τους σε ένα υπόγειο κόσμο χάνονται, οι φίλοι του προσπαθούν να τον σώσουν. Είδος Ταινίας: Κινουμένων Σχεδίων, Οικογενειακή Διάρκεια: 94' λεπτά


δείτε το Trailer

The Good Doctor [2011]

Ο Δρ Μάρτιν Μπλέικ, ο οποίος έχει περάσει τη ζωή του, ψάχνοντας για σεβασμό, συναντά μια 18χρονη ασθενή που ονομάζεται Νταϊάν, που πάσχει από λοίμωξη των νεφρών, κερδίζοντας την τόσο αναγκαία αυτοεκτίμηση. Ωστόσο, όταν η υγεία της αρχίζει να βελτιώνεται, ο Μάρτιν φοβάται ότι θα την χάσει, οπότε αρχίζει να επεμβαίνει στη θεραπεία της, διατηρώντας την άρρωστη στο νοσοκομείο, για να την έχει δίπλα του.Σκηνοθεσία: Lance Daly Σενάριο: John Enbom Ηθοποιοί: Orlando Bloom, Riley Keough, Taraji P. Henson, Rob Morrow Πρεμιέρα (US): 31/08/12 Χώρα παραγωγής: USA





Inception (2010)


Ο Ντομ Κομπ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) είναι ένας επιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ όμως, δέχεται μια πρόταση που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά που μπορεί να του χαρίσει πίσω τη χαμένη του ζωή αρκεί να καταφ

Home 2009


Ζούμε σε εξαιρετικούς καιρούς.  Οι επιστήμονες μας λένε ότι έχουμε 10 έτη για να αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε, να αποτρέψουμε την μείωση των φυσικών πόρων και την καταστροφική εξέλιξη του κλίματος της Γης . Το ρίσκο είναι υψηλό για εμάς και τα παιδιά μας. Όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην προσπάθεια, το HOME δημιουργήθηκε για να μεταφέρει αυτό το μήνυμα της κινητοποίησης σε κάθε άνθρωπο εκεί έξω. Για αυτόν τον λόγο το HOME έπρεπε να είναι ελεύθερης διακίνησης, η ομάδα PPR κατέστησε αυτό δυνατό.  Το ΗΟΜΕ είναι μια μη κερδοσκοπική ταινία. Το HOME δημιουργήθηκε για εσάς : μοιραστείτε

Πώς δημιουργήθηκε o πλανήτης? 2011


Το 6λεπτο απόσπασμα προέρχεται από τη σειρά BBC  Space - Episode 1 Star Stuff. Ο ηθοποιός έδωσε μια άλλη νότα στο θέμα ''παρουσίαση του διαστήματος'' από τα συνηθισμένα ντοκιμαντέρ.  Και τα εφέ που φαίνονται στη σειρά είναι εντυπωσιακά μπροστά στα ενδεχόμενα πραγματικής καταστροφής ή δημιουργίας που αναλύονται! Παραγωγή: BBC TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

42 Ways to Kill Hitler 2008


Πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της Γκεστάπο και σύγχρονα πειράματα ρίχνουν φως στις τολμηρές προσπάθειες δολοφονίας του Χίτλερ.  Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι υπήρξαν τουλάχιστον 42 τεκμηριωμένες απόπειρες κατά της ζωής του Χίτλερ.  Οι επίδοξοι δολοφόνοι του περιελάμβαναν από απλούς τεχνίτες και πράκτορες του εχθρού, μέχρι υψηλόβαθμους και έμπιστους στρατιωτικούς στο ίδιο του το στράτευμα.  Ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι, ποιά τα κίνητρα τους και οι μέθοδοι που χρησιμοποίησαν; Σκηνοθεσία: Jon Taylor Σενάριο: Jon Taylor Παραγωγή: National Geographic TRAILER ΠΑΤΑ PLA

Barbie In The Pink Shoes (2013)-ΜΕΤΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟ


Σε αυτή τη μοντέρνα ιστορία μπαλέτου, η Barbie πρωταγωνιστεί ως η μπαλαρίνα Κριστίν, ένα κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει μεγάλη μπαλαρίνα.  Λίγο πριν από μια μεγάλη παράσταση, οι πουέντ της Κριστίν χαλάνε και η ίδια τρέχει στο αγαπημένο της κατάστημα για να αγοράσει καινούργιο ζευγάρι. Ξεχωρίζει ένα ροζ ζευγάρι πουέντ και μόλις τις δοκιμάζει, μεταφέρεται μαγικά στον κόσμο του αγαπημένου της μπαλέτου, της Ζιζέλ.  Όχι μόνο αυτό, αλλά χορεύει και τον πρώτο ρόλο! Προς έκπληξη της, χορεύει τέλεια ακόμα και τις πιο δύσκολες φιγούρες. Με τον ίδιο τρόπο μεταφέρεται και σε άλλα γν

Apollo 11: Μας κρύψανε κάτι; 2006


Δείτε το απαγορευμένο ισπανικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε παλιότερα στην Eλληνική τηλεόραση και πλέον δεν υπάρχει γι'αυτούς.  Τι βρήκανε οι αστροναύτες στη Σελήνη;  Τί έκρυψε η NASA από το κοινό; TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Η Ιστορία του Διαβόλου - History of the Devil


Διάβολος, Σατανάς, Εωσφόρος, Βελζεβούλ, Το Κτήνος, ο 666 είναι κάποια από τα ονόματα που του έχουν αποδοθεί. Ποιος όμως είναι στην πραγματικότητα; TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Black Rock (2012)


Τρεις παιδικές φίλες βάζουν στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές για να περάσουν μαζί ένα Σαββατοκύριακο σε ένα απομακρυσμένο νησί στα ανοικτά των ακτών του Maine. Μια λάθος κίνηση μετατρέπει την εκδρομή του Σαββατοκύριακου σε μια θανάσιμη μάχη επιβίωσης.. TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. Black Rock (2012) greek subs

Ο Σάντι είναι ένας ήπιος οικογενειάρχης που βλέπει τη θέση του στην εταιρία όπου εργάζεται σε συνεχή άνοδο. Όλα θα καταστραφούν, όταν μια δόλια γυναίκα, η Νταϊάνα, του κλέβει κυριολεκτικά την ταυτότητα, για να ανέβει αυτή στην ιεραρχία.  Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας κυνηγός επικηρυγμένων θα βρεθεί να κυνηγάει να σκοτώσει και τους δύο, που θα αναγκαστούν να συμμαχήσουν. Είδος ταινίας: Comedy | Crime Σκηνοθεσία: Seth Gordon Σενάριο: Jerry Eeten, Craig Mazin, Craig Mazin Ηθοποιοί: Jason Bateman, Amanda Peet, Jon Favreau, Melissa McCarthy Πρεμιέρα (US): 08/02/1

Volver a morir (2011)


Η Camila ξυπνάει δίπλα σε έναν μυστηριώδη άντρα που ποτέ της δεν έχει ξαναδεί, χωρίς να έχει ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Κι ενώ αναρωτιέται τι συνέβη, ο μυστηριώδης άντρας αποδεικνύεται κατά συρροή δολοφόνος καθώς τη βιάζει και αργότερα τη σκοτώνει. Παραδόξως, η Camila ξυπνάει ξανά και τότε συνειδητοποιεί ότι ο θάνατος της ήταν μόνο η αρχή, καθώς θα δολοφονηθεί και θα ξυπνήσει ξανά και ξανά, επιστρέφοντας στην ίδια ακριβώς νύχτα. Παγιδευμένη σε μια προκαθορισμένη μοίρα, πρέπει να σκάψει στις ξεθωριασμένες αναμνήσεις της ώστε να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του δολοφόνου, αναγκασμέ

The Liability (2012)


Όταν 19XRONOS Ανταμ συμφωνεί να κάνει ένα ημερήσιο ταξίδι με έναν γκάνγκστερ, τότε τον οδηγεί σε ένα 24-ωρο ταξίδι στον εφιαλτικό κόσμο της δολοφονίας, της σωματεμπορίας και της εκδίκησης… ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Craig Viveiros ΣΕΝΑΡΙΟ : John Wrathall ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Tim Roth, Talulah Riley, Jack O’Connell ΕΙΔΟΣ : Thriller | Action ΠΡΕΜΙΕΡΑ : 25 January 2013 (UK) ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : G V TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 2olink 3olink 4olink 5olink ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕ

Estrada de Palha (2012)


Αυτή είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που μετά από δέκα χρόνια που ζεί μακριά από την απομονωμένη χώρα του, επιστρέφει για να εκδικηθεί το θάνατο του αδελφού του.Η δράση είναι μεταξύ 1908 και Σεπτέμβρη 1910 μεταξύ της δολοφονίας του Πορτογάλλου Βασιλιά και του Πρίγκιπας και την δημιουργία της Πορτογαλικής Δημοκρατίας, μια εποχή όπου οι αναρχικοί που μάχονται ενάντια στη μοναρχία συχνά ακολουθούν την πορεία των παρανόμων. Σε μια χώρα όπου η διαφθορά έχει οριστεί, οι εκπρόσωποι του κράτους προσπαθούν να ληστεύουν, να συλλαμβάνουν και να σκοτώνουν αθώους. Ο κύριος χαρακτήρας αντιμετωπίζει την τυ

...ing (2003)


Η Μίνα, είναι μια νέα κοπέλα που ζει με την μητέρα της, Μισούκ. Το ένα της χέρι έχει μια δυσμορφία, δεν έχει φίλους και είναι μοναχική, αλλά ονειρεύεται να βρει μια μεγάλη αγάπη. Όταν θα μετακομίσει στην πολυκατοικία της ένας φοιτητής, ο Γιούνγκ-Τζε, θα δείξει ενδιαφέρον για την Μίνα, αλλά αυτή αρχικά θα τον απορρίψει. Μέσα από την επιμονή του όμως, θα αναπτυχθεί μια τρυφερή σχέση μεταξύ τους που θα σημαδέψει τις ζωές και των δύο. Κορέα, 2003, Κιμ Ράε-Γουόν, Ιμ Σου-Τζουνγκ. TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ   

Intouchables (2011)


Tο σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός δισεκατομμυριούχου αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα, τον Ντρίς, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρόλες τις διαφορές τους οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, κωμική και δυνατή, χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση, με ένα θέμα που εκ πρώτης όψεως μόνο αστείο δεν φαντά

Battleship (2012)


Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν μία συνηθισμένη άσκηση στα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνο που αγνοούν όμως είναι πως μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα σχέδια των εισβολέων δεν αργούν να αποκαλυφθούν και η μάχη προμηνύεται σφοδρή, τόσο στον αέρα, όσο και στη στεριά. Αυτό όμως που θα καθορίσει την έκβαση του πολέμου θα είναι μία ναυμαχία, η πιο κρίσιμη που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία... To “Battleship” είναι μία περιπέτεια δράσης και επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2012 π

18 Year Old Virgin (2009)


Η Κέιτι είναι 18 ετών τελειόφοιτη μαθήτρια. Είναι αθεράπευτα ρομαντική και ακόμα παρθένα. Ονειρεύεται την πολυπόθητη στιγμή που θα γνωρίσει κάποιον που θα της χαρίσει την απόλυτη εμπειρία. Η βραδιά της αποφοίτησης είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Αυτή θα είναι η πιο αστεία νύχτα της ζωής της! TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 18 Year Old Virgin (2009) greek subs


Dracula 2000 (2000)


Μια ομάδα ληστών εισβάλλει σε έναν χώρο για να κλέψουν κάποιους πίνακες ζωγραφικές. Αντί όμως για τους πίνακες θα βρουν τον κόμη Δράκουλα, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για τη Νέα Ορλεάνη, για να βρει την κόρη του Mary Van Helsing.  TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Dracula 2000 (2000) greek subs








Haywire (2011)


Η Mallory Kane (Gina Carano) είναι μία άριστα εκπαιδευμένη πράκτορας που δουλεύει για χάρη της κυβέρνησης στα πιο επικίνδυνα και διεφθαρμένα μέρη του κόσμου.  Αυτή τη φορά, η αποστολή της δείχνει σχετικά εύκολη, καθώς καλείται να απελευθερώσει έναν Κινέζο δημοσιογράφο που κρατείται όμηρος.  Ένας στενός της συνεργάτης όμως θα την προδώσει αφήνοντάς τη μισοπεθαμένη.  Σύντομα η Mallory διαπιστώνει πως έχει μπει στο στόχαστρο επίλεκτων δολοφόνων οι οποίοι γνωρίζουν κάθε της κίνηση.  Με μόνο όπλο την κορυφαία στρατιωτική της εκπαίδευση, καταστρώνει μία ιδιοφυή αλλά και επικ









Firelight (2012)


Νεαρές γυναίκες που βρίσκονται σε αναμορφωτήριο είναι μέλη της Ομάδας 9, η οποία ιδρύθηκε από τον σύμβουλό τους Ντίτζει (Cuba Gooding Jr). Η Ομάδα 9 είναι ομάδα πυρόσβεσης και διάσωσης. Οι γυναίκες ξεκινούν στο αναμορφωτήριο ως προβληματικές για την κοινωνία και με το χρόνο αγωνίζονται να σώσουν μαζί ζωές, καθώς προσπαθούν να σώσουν την ίδια τη δική τους. TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. Firelight (2012) greek







Transit (2012)


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Antonio NegretΣΕΝΑΡΙΟ : Michael GilvaryΗΘΟΠΟΙΟΙ : Jim Caviezel, James Frain, Elisabeth RöhmΕΙΔΟΣ : Crime | Drama | ThrillerΠΡΕΜΙΕΡΑ : 20 April 2012 (Bahrain)ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : MARITSAΜια οικογένεια σε ένα οδικό ταξίδι καταδιώκεται από ανελέητους εγκληματίες που έχουν κρυμμένα κλεμμένα χρήματα στο αυτοκίνητό τους... TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. 2olink ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛ







The Words (2012)


Όταν ο Ρόρι Γιάνσεν (Μπράντλεϊ Κούπερ) κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο, χαίρει μιας σπάνιας αποδοχής από κοινό και κριτικούς. Χαρισματικός, ταλαντούχος, έξυπνος, ο νεαρός συγγραφέας μοιάζει να έχει όλα όσα θα μπορούσε να επιθυμήσει ένας άνθρωπος: μια όμορφη ζωή, μια γυναίκα που τον αγαπά (Ζόι Σαλντάνα), ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια του – και όλα αυτά χάρη στις λέξεις του. Είναι όμως αυτές οι λέξεις πραγματικά δικές του; Και σε ποιον ανήκει όλη αυτή η ιστορία τελικά; Στο απόγειο της δόξας του Ρόρι, ένας Ηλικιωμένος άντρας (Τζέρεμι Άιρονς) εμφανίζεται στη ζωή του και διεκδικεί τα πνευματικά δ








Love Is All You Need (2012)


Η Ντρίχολμ υποδύεται μια γυναίκα που παλεύει με το γάμο της ενώ παράλληλα μάχεται με τον καρκίνο, ενώ ο Μπρόσναν υποδύεται έναν μοναχικό χήρο. Το δίδυμο συναντιέται τυχαία όταν και οι δύο ταξιδεύουν για ένα γάμο, πιο συγκεκριμένα το γάμο των παιδιών τους. Όπως συμβαίνει συνήθως σε ρομαντικές κωμωδίες, οι χαρακτήρες τους αρχικά θα συγκρουστούν, αλλά αργότερα ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα τους. TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ&nbs









Playing For Keeps (2012)


Ο Τζορτζ (Gerard Butler) είναι ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που στα νιάτα του διήγαγε άστατο βίο. Επειδή όμως κάποια στιγμή όλα έχουν ένα τέλος, αποφασίζει πως είναι καιρός να ανασυγκροτηθεί. Στην προσπάθειά του να αλλάξει σελίδα, αναλαμβάνει προπονητής στην ποδοσφαιρική ομάδα όπου αγωνίζεται και ο γιος του. Αλλά οι παλιές συνήθειες δύσκολα ξεχνιούνται, ειδικά όταν οι εξέδρες είναι γεμάτες από σέξι μαμάδες και νοικοκυρές σε απόγνωση... TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 2olink ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ   








Les neiges du Kilimandjaro (2011)


Παρόλο που έχει χάσει τη δουλειά του πρόσφατα, ο Michel ζει ευτυχισμένος με την γυναίκα του Marie-Claire.  Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο για πάνω από τριάντα χρόνια.  Τα παιδιά και τα εγγόνια τους τους δίνουν χαρά, όπως και οι καλοί φίλοι που τους περιβάλλουν.  Είναι και οι δύο περήφανοι για τους πολιτικοποιημένους αγώνες και τις ηθικές αξίες τους.  Όμως, αυτή η ευτυχία θα διαταραχθεί από δύο οπλισμένους νεαρούς που θα τους επιτεθούν βίαια και θα αρπάξουν τα χρήματα που τους δώρισαν οι φίλοι τους για ένα ταξίδι στο Κιλιμάντζαρο.  Το σοκ γίνεται μεγαλύτερο όταν ανακαλ


r








Harry Potter collection [2001-2011]


Χάρι Πότερ είναι το όνομα μιας σειράς επτά μυθιστορημάτων φαντασίας από τη βρετανίδα συγγραφέα Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Τα βιβλία περιγράφουν έναν κόσμο μάγων με βασικό χαρακτήρα ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Χάρι Πότερ. Η κεντρική ιστορία των βιβλίων περιγράφει τον αγώνα του Χαρι Πότερ εναντίον του κακού μάγου Βόλντεμορτ ο οποίος θέλει να κατακτήσει το κόσμο των μάγων. Το πρώτο μυθιστόρημα, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, κυκλοφόρησε στα αγγλικά το 1997 και στα ελληνικά τον Νοέμβριο του 1998. Πλέον και τα 7 βιβλία έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Harry Potter1 Harry

The Bad and the Beautiful (1952)


Η άνοδος και η πτώση ενός φιλόδοξου και σκληρού παραγωγού του Χόλιγουντ. Ο Τζόναθαν Σιλντς χρησιμοποίησε σκηνοθέτες, ηθοποιούς και σεναριογράφους πάντα προς όφελος του. TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ The Bad and the Beautiful (1952) greek subs

Patriot Games (1992)


Ο πράκτορας της ΣΙΑ Τζακλ Ράιαν είναι σε διακοπές με την οικογένεια του στην Βρετανία. Από σύμπτωση, θα σταματήσει μια τρομοκρατική ενέργεια του ΙΡΑ έξω από το παλάτι του Μπάκινχαμ. Ενώ θα σκοτώσει τον νεαρό αδελφό ενός από τους τρομοκράτες, πιστεύει ότι όλα έχουν τελειώσει κατά την επιστροφή του στις ΗΠΑ. Όμως, ο τρομοκράτης ζητάει εκδίκηση και στο στόχαστρο είναι όλη η οικογένεια του Ράιαν.  TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Patriot Games (1992) greek subs

Second in Command (2006)


Jean Claude plays an official who's just been appointed as Second In Command to the U.S.Ambassador at an American Embassy in a small, turbulent Eastern European nation. TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Second in Command (2006) greek subs

The Cable Guy (1996)


Ο Στίβεν Κόβακ μόλις πετάχτηκε έξω από το διαμέρισμα της φίλης του. Τώρα είναι σε νέο διαμέρισμα κι αποφασίζει να φωνάξει τον ηλεκτρονικό για να του εγκαταστήσει δωρεάν καλωδιακή τηλεόραση, πληρώνοντας τον μόνο 50 δολάρια. Ο ηλεκτρονικός, ο Τσιπ, έρχεται κι ο Στίβεν κάνει ότι ενδιαφέρεται για τη δουλειά του. Όμως, ο Τσιπ το παίρνει σοβαρά και προσπαθεί να γίνουν φιλαράκια. Ο Στίβεν δεν θέλει κάτι τέτοιο κι αποφασίζει να προσβάλει τον Τσιπ, μπας και μετανιώσει τα περί φιλίας. Λάθος!  TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ The Cable Guy (1996) greek subs

An American Werewolf in Paris (1997)


Η Σεραφίν είναι η κόρη του λυκανθρώπου Ντέιβιντ Κέσλερ που εξοντώθηκε πριν καιρό. Ζει στο Παρίσι και η μητέρα της με τον θετό της πατέρα προσπαθούν να την γιατρέψουν. Στον δρόμο της θα βρεθεί ο Αμερικανός τουρίστας Άντι και οι δύο φίλοι του, που θα μπλεχτούν σε μια ιστορία τρόμου κι ενώ υπάρχει ένα φάρμακο που επιτρέπει στους λυκάνθρωπους να μεταμορφώνονται όποτε θέλουν.  TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ An American Werewolf in Paris (1997) greek subs

Sudden Death (1995)


Ο Ντάρεν είναι ένας φύλακας που δουλεύει στο στάδιο που γίνεται ο τελικός του χόκεϊ κι έχει εξασφαλίσει μια θέση για τη μικρή του κόρη. Στο στάδιο, όμως, μια ομάδα τρομοκρατών καταφέρνει να απαγάγει τον αντιπρόεδρο της χώρας και πολλούς ακόμα ομήρους, μεταξύ των οποίων και το μικρό κορίτσι. Στην απειλή τους να ανατινάξουν ολόκληρο το στάδιο, μονάχα ο Ντάρεν μπορεί να απαντήσει.  TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Sudden Death (1995) greek subs

Billy Elliot (2000)


Στην θατσερική Αγγλία του 1984 και ενώ μαίνεται η μεγάλη απεργία των ανθρακωρύχων, ο εντεκάχρονος Μπίλι Έλιοτ αρνείται να πάει στο μάθημα πυγμαχίας κι αντί αυτού παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου. Ο πατέρας του, αλλά κι ο κοινωνικός περίγυρος, δεν θα δεχτεί αυτήν τη «θηλυπρεπή» του κλίση και θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Όμως, η επιμονή της δασκάλας και το πάθος του Μπίλι συνωμοτούν για κάτι το μεγάλο που δεν θα σταματήσει ώσπου να δικαιωθεί.  TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Billy Elliot (2000) greek subs

Αρχική σελίδαe »

The 6th Day (2000)


Η ζωή του Adam Gibson αναστατώνεται όταν μια μέρα επιστρέφοντας στο σπίτι του, διαπιστώσει ότι ένας κλώνος του έχει πάρει τη θέση του στην οικογένειά του. Κι ενώ η ίδια του η ύπαρξη έχει διαγραφεί, θα πρέπει να ψάξει να βρει αυτούς που θέλουν να τον εξαφανίσουν.  TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. The 6th Day (2000) greek subs

O Brother, Where Art Thou? (2000)


Μια κινηματογραφική εκδοχή της ομηρικής Οδύσσειας, τοποθετημένης στον αμερικανικό Νότο της δεκαετίας του 1930: τρεις δραπέτες κατάδικοι ψάχνουν για ένα κρυμμένο θησαυρό, καταδιωκόμενοι από ένα δικηγόρο. na, sans-serif;">Σκηνοθεσία: Τζόελ Κοέν Πρωταγωνιστές: Τζον Γκούντμαν, Τζον Τορτούρο, Χόλι Χάντερ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τιμ Μπλέικ Νέλσον TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. 2olink ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜ

Almost Famous (2000)


Ο δεκαπεντάχρονος William Miller προσλαμβάνεται από το περιοδικό Rolling Stone για να ακολουθήσει ένα ανερχόμενο ροκ γκρουπ, τους Stillwater, και να γράψει γι αυτούς. Ο William ακολουθεί το γκρουπ στην περιοδεία του, μένοντας για πρώτη φορά μακριά από τη μαμά του με την έντονη προσωπικότητα, μαθαίνοντας τον πραγματικό κόσμο της ροκ και γνωρίζοντας για πρώτη φορά τα ερωτικά σκιρτήματα.  TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ

The Majestic (2001)


Βρισκομαστε στο 1951. Ο σεναριογραφος κινηματογραφικων ταινιων του Hollywood Peter Appleton, που το ονομα του βρισκεται σε μαυρη λιστα λογω της συμμετοχης του σε μια συναντηση κομμουνιστων στο κολλεγιο, τραυματιζεται σε ενα τροχαιο δυστυχημα και παθαινει αμνησια. Εγκαθισταται σε μια μικρη πολη, οπου τον περνουν για ενα χαμενο εδω και χρονια γιο.  TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. The Majestic (2001) gre

High Fidelity (2000)


Πεμπτη 1 Μαρτιου 2001 - 16:34  Ενας ιδιοκτητης δισκαδικου σε μια σχετικα κοκοφημη συνοικια μετα απο το χωρισμο του με τη γυναικα που νομιζει οτι αγαπαει, κανει μια αναθεωρηση της προηγουμενης και τωρινης ζωης του με μονη αφορμη το περιστατικο του χωρισμου.  Η αρχη του απολογισμου της ζωης του τον οδηγει αναποφευκτα σε επικινδυνα αδιεξοδα που σιγα σιγα αρχιζουν να καταλαγιαζουν, οταν μεσα απο ολη αυτη τη διαδικασια γνωριζει καλυτερα τον εαυτο του και το κοσμο που τον περιβαλλει. cine.gr TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡ

Fast Girls (2012)


Η ταινία ακολουθεί την ιστορία των αθλητριών Shania Andrews (Lenora Crichlow) και Lisa Temple (Lily James) καθώς ανταγωνίζονται σε τοπικό επίπεδο, και ακολουθεί το δίδυμο, στην διαδρομή τους μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στα 4x200 μ. σκυταλοδρομίας . Συζήτηση έγινε για να αποφασιστεί αν πρέπει ή όχι να στηριχτεί η παραγωγή της ταινίας στον ανταγωνισμό στίβου για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Λόγω των νομικών ζητημάτων γύρω από τα θέματα εμπορικών σημάτων, αντ 'αυτού αποφασίστηκε να υιοθετηθεί κάποιος φανταστικός ανταγωνισμός, ενώ παράλληλα υπήρξε συνε


Delhi Safari (2012)


Μια λεοπάρδαλη, το μικρό της, μια μαϊμού, μια αρκούδα και ένας παπαγάλος ξεκινούν ένα ταξίδι όταν το δάσος που ζουν βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής. Ένας άνδρας βιάζεται να χαλάσει το δάσος για να κατασκευάσει έναν εξώστη. Αυτά τα πέντε ζώα σκοπευουν να πάνε στο Δελχί για να κάνουν στο κοινοβούλιο μερικές πολύ απλές αλλά εύστοχες ερωτήσεις - γιατί ο άνθρωπος έχει γίνει το πιο επικίνδυνο ζώο; Δεν καταλαβαίνει ο άνθρωπος ότι αν τα δάση και τα ζώα εξαφανιστούν, αυτός θα πάψει να υπάρχει; Είδος Ταινίας:Κινούμενα Σχέδια Πρεμιέρα:19 Οκτωβρίου, 2012 (Ινδία) Σκηνοθέτης:Nikhil Advani Σενάριο:

The Fast And Furious collection [2001-2011]


Το 2001 λατρέψαμε την ταινία The Fast and The Furious: Οι Μαχητές των Δρόμων, που έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο την κουλτούρα των πειραγμένων ή άλλως «βελτιωμένων» αυτοκινήτων. Δύο χρόνια αργότερα, ακολούθησε η δεύτερη ταινία, ενώ το 2006 είδαμε την τρίτη, με τίτλο The Fast and The Furious: Tokyo Drift. Το 2009 η τέταρτη ταινία έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων κι επέβαλε ακόμα περισσότερα σπιναρίσματα στους δρόμους.Στην πέμπτη ταινία του franchise που τρέχει με χίλια σε λεωφόρους κι ερήμους και ροκάρει, όπως πάντα, άγρια, ο γοητευτικός πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο'Κόνερ (Πολ Γουόκερ) συνεργά

RoboCop 1987 - 1993 (Collection)


ROBOCOP (1987) ROBOCOP 2 (1990) ROBOCOP 3 (1993)

Batman The Dark Knight Returns Part1 (2012)


Η τελευταία εμφάνιση του Μπάτμαν ήταν πριν από 10 χρόνια. Μια νέα γενιά εγκληματιών καταστρέφει το Γκόθαμ Σίτι, αναγκάζοντας τον 55χρονο Μπρους Γουέιν να ξαναφορέσει την στολή του υπερ-ήρωα. Είναι όμως ικανός να αντιμετωπίσει τους εγκληματίες της νέας εποχής.. Batman The Dark Knight Returns Part1 (2012) TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Batman The Dark Knight Returns Part1 (2012) greek subs

Fight Club (1999)


Ζώντας την καθημερινή σκλαβιά της δουλειάς σε μια μεγάλη εταιρεία και υποφέροντας από χρόνια αϋπνία, ο Τζακ βρίσκει διέξοδο συμμετέχοντας σε ομάδες βοηθείας για ετοιμοθάνατος. Η συμπόνια και η ανθρώπινη ζεστασιά που συναντά εκεί δίνουν ένα νόημα στην άδεια ζωή του. Κάποια μέρα γνωρίζει τον ιδιόρρυθμο Τάιλερ Ντέρτεν, ο οποίος του συστήνεται ως “επαναστάτης ενάντια στην τρομοκρατία της βιομηχανικής καταπίεσης”. O Τάιλερ εφαρμόζει την αναρχική ιδεολογία του σε οτιδήποτε ασχολείται, είτε ως μηχανικός προβολής ταινιών είτε ως σερβιτόρος, είτε ως παρασκευαστής ακριβών σαπουνιών.Μαζί με τον Τζακ

Limitless (2011)


Το "Limitless" είναι ένα θρίλερ αγωνίας υπό την εποπτεία του σκηνοθέτη Neil Burger ("The Illusionist") η οποία φαίνετε τόσο ενδιαφέρον για το σενάριο της όσο και για το cast της. Το σενάριο ασχολείται με τη παράνοια και με ένα χάπι που όλοι μας θα θέλαμε στην πραγματική μας ζωή, το εξαιρετικό καστ της είναι Bradley Cooper ("The Hangover"), Robert De Niro και Abbie Cornish στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, Anna Friel και Daniel Richards Star: Bradley Cooper, Anna Friel and Abbie Cornish  TRAILER ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 2olink ΠΡΟΣΟΧΗ! Α
Σελίδες (63)1234567 Επόμενη Σελίδα